Kirjoittelen näille sivuille tajunnanvirtaa elämästäni ja kuulumisistani. Tarinaa löytyy puolisostani Ilkasta, pojastani Onnista ja alkamassa olevasta remontista. Onnista en julkaise kuvia, mutta Ilkasta ehkä joskus.

Jos olisin oikein rikas, matkustaisin ympäri maapalloa ja kertoilisin matkakuulumisia blogissani. Nyt kirjoittelen matkailusta harvemmin – sattuneesta syystä. Onneksi pääsen ajelemaan kotimaassa moottorikelkalla, vaikka joudun tyytymään lainakelkkoihin. Sattuneesta syystä 😉

Minulla on vähän taipumusta pyöreään ulkomuotoon, joten olen kokoaikainen jojo-laihduttaja. Olen taas vuosien jälkeen innostunut liikkumaan. Tuorein intohimoni on CrossFit. Koitan rimpuilla Kuopion boxilla muutaman kerran viikossa ja tehdä vielä tänä vuonna ensimmäisen leukani. Juoksemisestakin tykkään, mutta en ehdi lenkille kovin usein, koska tykkään vielä enemmän leikkiä Onnin kanssa. Ratsastus on jäänyt vähemmälle, mutta tämä blogi on eräänlainen hassujen ratsastuskommellusten muistijälki – myös muita kommelluksia sattuu ja tapahtuu!

Haluaisin kovasti olla hyvä ruuanlaittaja, mutta sitä en ole. Jos joskus vahingossa satun laittamaan syömäkelpoista ruokaa, raportoin saavutuksistani. Kovin usein sitä ei tapahdu – ei näköjään viimeisen vuoden aikana kertaakaan!

Ja kaiken tämän lisäksi löytyy vielä määrittelemätöntä tajunnanvirtaa, joka sekin on raapustettu samaan blogilaariin. Sen verran teen karsintaa, että kirjoitan vakavammat ja työhöni liittyvät asiat toiseen blogiin.

Site Footer