Laillinen kuusivarkaus

Pirkanmaan Metsänhoitoyhdistys tempaisi tänä jouluna järjestämällä laillisen kuusivarkauden geokätköilyteemalla. Metsään oli piilotettu valmiiksi kaadettu kuusi,  ja sen sijainti ilmoitettiin koordinaatteina MHY:n sivuilla heti, kun kello rapsahti lauantain puolelle. Toinenkin kuusi jemmataan maanantaiksi, joten pirkanmaalaisten joulukuusettomien kannattaa olla tarkkana.

Olisi mukava tietää, liittyykö tähän mitään lieveilmiöitä. Koska ensimmäinen paikallaolija saa viedä kuusen, tuleeko seuraavilla kiusaus napata autonkatolle naapuripuu? Ehkä siellä on paikallinen metsänvartija vartiossa.

Tällaisia voisi olla muitakin vastaavia tempauksia. Esimerkiksi joulupukki voisi tänä vuonna piilottaa lahjat, ja antaa lapsille vain tukun koordinaatteja. Tai kauppiaat voisivat jemmata joulukinkut ja tarjoilla kinkunkaipuisille pelkkiä numerosarjoja. Sittenpä olisi jännä katsoa, kenellä on kovin himo löytää täksi jouluksi oikein rasvainen kinkku.

1 comments On Laillinen kuusivarkaus

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer