On tässä liikuttukin

Sporttailumerkinnät ovat jääneet tekemättä. Pitänee muistuttaa maailmaa, että on urheilua maratonin jälkeenkin. Tosin hieman pulleammalla vatsalla, mutta siinähän se rasva palaa, kun laittaa tossua tai vaelluskenkää toisen eteen.

Sporttimerkintöihin tulee lähiaikoina muutos, sillä tilasin uuden sykemittarin. Päädyin lopulta Suunnon t3:een GPS Podilla. Pitää vielä löytää jostakin halvalla PC POD, jolloin harjoituspäiväkirja syntyy automaattisesti.

Joka tapauksessa lenkkeilin syyskuussakin muutaman kerran, mutta ilman mittaria. Mittaria käytin viime viikolla tiistaina aamulenkillä, kun oli pakko tehdä mielenvirkistyslenkki Puijolla mönkään menneiden asuntokauppojen takia. 45 minuuttia , 431 kcal keskisykkeellä 154 (max 181, kun vähän spurttailin ylämäkeen). Asuntokaupoissa ei oikeasti päästy edes tarjousvaiheeseen, koska kaupat tyssäsivät jo mahdottomaan lainanhoitoon.

Perjantaina pelasin tunnin sählyä tosi kovalla temmolla. Olimme vähän altavastaajina, kun jouduimme pelaamaan fysiikan poikia vastaan. Omaa porukkaa ei taaskaan tullut riittävästi. Liekö kyllästyneet sählyyn. Joka tapauksessa tunnissa paloi kunnioitettavat 659 kcal ja reikäpallon perässä ravasin keskisykkeellä 169. Maksimi kohosi jo liki normaalia eli 190:een. Vielä maratonharjoittelu painaa jaloissa, eikä koneesta saa irti huipputehoja edes sählykentällä.

Lauantaina kävelimme isän kanssa hirvimetsällä lähemmäs 12 kilometriä. Maasto oli vaihtelevaa ja välillä rämmittiin suossa. Päivän aikana kaloreita paloi kuuden makkaran verran eli 1245 ja keskisyke oli tietenkin tosi matala, 95. En ottanut mittarista taukoja pois, joten tämä on todellinen päivän keskisyke. Maksimi kävi välillä 136:ssa.

Vielä sunnuntaina kävelykilometrejä tuli noin yhdeksän. Liki samassa ajassa kaloreita paloi 1098 ja keskisyke oli 90. Maksimisyke nousi 152:een, kun juoksin aseen kanssa aukean poikki koiran haukulle.

Maanantaina metsästyspäivä oli pidempi, mutta kilometrejä kertyi naurettavan vähän. Laskuri nollaantui välillä, mutta kävelin arviolta seitsemän kilometriä. Pullaa saa mussuttaa 1148 kilokalorin edestä. Keskisyke 85, maksimi 134.

Tänään oli lihanjakopäivä ja kävelyt jäivät noin kolmeen kilometriin, kun isä istutti minut pariin kertaan passiin. Siksi kulutus jäi puolessatoista tunnissa 272 kilokaloriin ja keskisyke oli 91, maksimi 120.

Nyt on sitten kamala nuha ja huomenna voi olla, ettei tule sporttailtua ollenkaan.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer