Elämäni upein maali!

Sähly kulki tänään hyvin paitsi, että nenästäni tipotteli jatkuvasti verta. Ilmeisesti flunssa vetelee nyt viimeisiään ja ärsyyntyneet limakalvot vain vihoittelivat.

Tein heti alkuminuuteilla mahtavan maalin! Meille on tullut uusi työntekijä ja hän syötti minulle varmaan vahingossa maalin kulmalle, josta minä löin pallon sisään suoraan ilmasta. Perustelen tämän vahinkosyötön sillä, ettei sama tyyppi pahemmin syötellyt pelissä. Harmillisen itsekäs pelaaja, mutta jospa se johtui vain siitä, ettei hän tunne vielä porukkaa eikä meidän pelitaitojamme.

Meillä on muutamia herrasmiespelaajia mukana, jotka aina huomioivat myös naiset. Ei meidän naispelaajissa mitään vikaa ole. Erityisesti peleissä olemme kuin ärhäkät terrierit ja Anu kertoikin joutuneensa jäähylle viimeisimmässä KSS:n pelissä.

Joka tapauksessa olemme tottuneet saamaan syöttöjä hyviin paikkoihin. Tuntuu, että meihin luotetaan melko tavalla. Kun uusi miespelaaja ilmestyy kentälle, häneltä on turha odottaa tällaista luottamusta. Nyt yleistin liikaa ja tein miehistä stereotyyppisiä hirviöitä. Onneksi poikkeuksiakin on ja kaikki muutkin ovat aina oppineet pelaamaan herrasmiessäännöillä.

52 minuuttia, 502 kcal, aug 154, max 197.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer