Broilerkastike pastalle

Meinasi jo unohtua jalo aikomus kirjoittaa hyväksi havaitut reseptit tänne blogiin. Tässäpä olisi jälkeen kerran yksi broilerkastikkeen resepti, jollaisia netissä on varmasti pilvin pimein. Jotenkin näin se meni.

300 g broilerin rintafileetä, maustamaton, siivuina
reilusti curryä ja maun mukaan valkosipulijauhetta/valkosipuleita
öljyä
sipuli
1/2 kanaliemikuutiota
2 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
2 dl ruokakermaa
prk ananasta
soijaa maun mukaan
makeaa chilikastiketta

Kuumenna curry ja valkosipulit öljyssä pannulla, kunnes maku irtoaa. Lisää broiler ja ruskista kevyesti. Lisää sipuli ja anna pehmetä. Murenna kanaliemikuutio sekaan ja lisää jauhot. Lisää vesi ja anna kiehahtaa. Lisää ruokakerma ja ananaspalat. Voit lisätä vähän ananasmehua tuomaan makeutta kastikkeeseen. Mausta soijalla ja hauduttele broiler mureaksi. Tarjoa tuorepastan kanssa. Koristele annokset makealla chilikastikkeella. Aikaa vierähtää parikymmentä minuuttia kaikkinensa.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer