Vaihtopenkillä

Tänään näytti aluksi, ettei sählyyn tule tarpeeksi porukkaa. Meitä oli kuusi ja kun verhon takana oli viisi, päätimme yhdistää voimat ja pelata vastakkain. Lopulta meitä olisi ollut yhdeksän, mutta ei enää viitsitty muuttaa pelisysteemiä. Siksi nostettiin verho ylös ja pelattiin isolla kentällä kauppatieteilijät vastaan fyysikot ja muu porukka.

Ei tullut laskettua maaleja, mutta ilmeisesti me hävisimme muutamalla maalilla tai sitten ei.

En saanut mittaria aluksi käyntiin. Se oli ilmeisesti jatkanut maanantain lenkin jälkeistä tallennusta, koska näytti yli 90 tuntia. Harjoitus oli kyllä tallentunut oikein, mutta en ollut sittenkään osannut katkaista aikaa. Niinhän minä vähän pelkäsinkin.

Kari neuvoi ja oikeastaan laittoikin mittarin raksuttamaan. Koska meitä oli lopulta seitsemän puolellaan, saatiin kaikki istua vaihdossa ihan riittämiin. Jos jotain sählyssä inhoan niin vaihdossa istumista. Tulee kylmä, syke laskee ja kentällä hätäilee, joko taas pitää mennä vaihtoon, että kaikki saavat pelata.

Vaihtopenkin lämmityksestä johtuen kulutus jäi tosi alhaiseksi, 388 kcaliin, vaikka peliaika oli lähes normaali, 52 minuuttia. Maksimisyke oli 187 ja keskisyke 157 sisältäen vaihdossa istumiset. Harjoitusvaikutus nousi eka kertaa yli neljän, 4,4:ään.

Keskisyke oli yllättävän korkea. Loppuajasta juoksu ei tuntunut hyvältä. Jalat painoivat ja kone piiputti. Huono syöminen taisi kostautua, sillä meillä ei ollut Hands on -koulutuksessa ruokataukoa, joten ahmin ennen sählyä lautasellisen nuudeleita. Niistä oli vain painolastiksi, mutta energiaksi ne eivät ehtineet muuttua.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer