Kuin vesinokkaeläin

Tänään tein yhdistelmäharjoituksen, jota voisi nimittää myös hyvän mielen treeniksi. Kävelin Casinolle, kävin salilla, vesijuoksin ja lopulta lilluin kylpylän poreissa ja saunassa.

Kokonaiskestoksi ilman noita lillumisia tuli tunti 52 minuuttia, mutta siinä on vartti myös siirtymisiä huoneesta toiseen ja vaatekerrasta toiseen. En hoksannut pysäyttää mittausta välillä. Harjoitusvaikutus oli vain 2, mutta pitäähän sitä joskus tehdä löysempiäkin treenejä. Keskisyke oli kaikista tauoista huolimatta 103 ja maksimi 166. Kilokaloreita paloi 295. Tosi vähän, mutta jotain sentään.

En kävellyt ihan hirveätä voimakävelyvauhtia vaan ihan normaalin reipasta lenkkeilykävelyä. Kylpylän kuntosali oli vähän vanha, mutta ihan toimiva eikä siellä ollut kuin yksi kuntoilija. Toinen kuntoilija tuli vähän myöhemmin ja sittenpä olikin harjoitus pilalla. Joku kuntoutuksessa oleva mummo tuli sinkuttamaan kuntopyörällä. Olisi pitänyt laittaa hikisukka mumpsin suuhun. Hän pulitti koko ajan!

Pelkäsin tosissani, että nyt sattuu mummoa leukaan, kun hän nosti viiden kilon puntin noin 80 ikävuoden haurastuttamille käsivarsilleen suoraan pään yläpuolelle. Kädet tärräsi sekä mummolla että minulla, kun pelkäsin, että joudun kohta soittamaan ambulanssin. Yritin kohteliaasti neuvoa mummoa ja varoitella liian kovista painoista. Tämä tapaus vaan sattui olemaan oikea teräsmummo ainakin omasta mielestään. Oli kuulemma käynyt jo hieronnassa, jumpassa ja oli vielä kuntosalin jälkeen menossa vesijumppaan. Herttiläinen. Eiköhän tuossa iässä olisi syytä jo panostaa iltapäivätorkkuihin ja herkutteluun.

Sain kuitenkin mummon ängettyä ensin pois reisiprässistä ja lopulta koko salilta. Siinä vaiheessa oli itseltä jo treeni-ilo kadonnut ja kohta hipsin itsekin kylpylän puolelle.

Kylpylässä minua odotti oikea adonis. Oma muruhan siellä sai kerrankin ottaa minut syliinsä ja kantaa. Kuivalla maalla sitä ei saa tehdä. Muutaman vesijuoksuspurtin, saunomisen ja porekylvyn jälkeen lihakset olivat ihan poikki. Takapuoli tutisi rasituksesta vielä monta tuntia myöhemmin ja niinhän siinä kävi, että nukahdettiin Ilkan kanssa molemmat sohvalle. Ilkka tuossa parhaillaan heräilee… Kello onkin jo puoli yksi ja on Ilkan ja Outin nukkumaanmenoaika.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer