Gorbatsoville sukua

Kävin perjantaina pelaamassa laitoksen sählyvuorolla ja sain mailasta päähän. Nyt otsaa koristaa gorbamainen punainen läiskä. Yllättävän vähällä selvisin, vaikka lyöjänä oli melko kovaa pelaava mies. Eipä tainnut mieheltä edes anteeksipyyntöä herua, vaikka joukkuetoverinsa kovasti pahoittelivat hänen puolestaan.

Pelissä sattuu ja tapahtuu. Ei pienille kolhuille voi mitään. Viime tiistaina sain ensin sählypelissä kyynärpäästä nenään, sitten viikonloppuna squashpallon silmien väliin, perjantaina mailanlavan otsaan ja tänään elämältä turpaan. Niin se vaan menee.

Olin ihan innoissani, kun pääsin eilen ja tänään ajelemaan ensimmäiset kilometrit uudella kelkalla. Kiihtyy pirulainen ärhäkästi, vaikkei kaasutteluun vielä löytynyt kunnollista baanaa. Valkeisella vesi lensi, kun siellä vähän pyörittelin. On täällä lunta, mutta se on niin märkää, ettei oikein tule ajofiilistä. Paikka paikoin on sitten taas niin liukasta, ettei matto pidä. Kunpa talvi jo tulisi.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer