Sporttia kevääseen

Lähdin pääsiäisen jälkeen Kuopioon ja jumiuduin sinne lumisateiden vuoksi. Ehdittiin siinä Suvin kanssa sopia kevään kuntokuurista, joka alkoi aprillipäivänä. En tiedä, millainen onnistumisen mahdollisuus aprillipäivänä aloitetuilla kunto-/laihdutuskuureilla on, mutta tällä hetkellä näyttää hyvälle. Läski ei ole kadonnut minnekään, mutta olen jaksanut piipertää urheiluhommissa koko alkuviikon.

Tiistaina pelasin KYY-liigan pudotuspelin KJH:n riveissä. Turpiin tuli, mutta pääsimme silti jatkoon maalieron turvin. En voi ymmärtää, mikä AA:ta vaivaa. Joukkue on hyvä, mutta tietääkseni kukaan ei tykkää pelata AA:ta vastaan. Hirveätä huutamista ja raakkumista koko pelin ajan. Viime kevään finaalissa meno äityi niin hurjaksi, että meidän vaihtoaitioon heitettiin lopulta maila. Hyvä, ettei osunut ketään.

Mitenhän joku AA:lainen näki minussa karvakäden? Pelasin ihan lähellä heidän vaihtoaitiotaan niin eiköhän joku kiljunut minulle, että karvakäsi hyytyy. Syynäilin pelin jälkeen käsivarsiani, mutta ei, ei ole apinanverta riittävästi tällä tytöntylleröllä.

Keskiviikkona kävin sitten nautiskelemassa juoksulenkillä. Tassuttelin reippaan kahdeksan kilometrin lenkin ja yritin kovasti mennä ihan rauhakseen. Alussa vauhti nousi aivan liian korkeaksi ja sen jälkeen en oikein enää saanut sykettä kuriin. Juoksu oli tietenkin aika jäykkää, mutta yllättävän hyvinhän tuo kulki. Nyt ei passaa pitää liian pitkää taukoa juoksenteluista. Voisi vaikka yrittää kipittää pari, kolme kertaa viikossa ihan omaksi ilokseen. Eihän siitä tietenkään mitään tule. Kohta katsellaan kilpailukalenteria ja laaditaan harjoitusohjelmia, sitten aletaan syynätä syömisiä ja juomisia…

Ei vaan oli tosi kiva hölkätä aurinkoisessa säässä. Väsytti vaan hirmuisesti illalla. Silti päätin lähteä tänä aamuna Ilkan mukana keskustaan ja salille. Tein ihan kunnon yläkropan treenin, vaikka meinasin aluksi tehdä vain pari sarjaa. Sitten kuntosalin jälkeen vielä reippailin kotiin. Nyt olo on taas ihan väsynyt. Pitäisi ehkä ottaa pienet torkut.

Mitenhän lie Suvilla sujuu kuntoilu? Suvi ei ainakaan voi laihtua mistään kohti. Täytyykin viedä hänelle aina pullaa kahville, kun siellä päin liikun. Pitää taas ainakin käväistä Kuopiossa tiistaina, kun on KJH:n peli. Jos itselleenkin soisi puolikkaan pullanmurusen…

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer