Tytöt humputtelemassa

Sitä kun vanhana yrittää taipua nuorten humputuksiin niin huonostihan siinä käy. Lumimyräkkä pakotti minut jäämään Kuopioon eilen, ja koska tiemme käy kohti Utajärveä taas perjantaina, jäin vielä toiseksikin yöksi Suvin ja Aatun hoteisiin.

Lähdettiin kovalla tohinalla Suvin kanssa tänään iltaa istumaan. Tavoitteena oli oikein humputella kaupungin yössä. Ja kuinkas sitten kävikään? Kello ei ole vielä yhtä ja me ollaan jo kotona menossa yöpuulle.

Vaikka humputtelureissu jäi lyhyeksi, emme säästyneet ihan täysin vauriotta. Minä onnistuin kolhaisemaan vähän päätäni taksin oveen. Ei olisi sattunut mitään, mutta kun oli taas hiuspanta päässä, piikit hakeutuivat kohti harmaata aivomassaa ja päähän tuli vähän verta tirskahteleva märsti. Pikku juttu, mutta hauskuutta piisaa tästäkin.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer