Kärpistä mallia illan peliin

Meinasin ihan hermostua eilen kisakatsomossa. Mitä ne Kärpät noin pelaa? Laiskasti rusettiluistellen, höh. Pitäisi tehdä taidokkaita maaleja eikä hakata päätään espoolaiseen kiviseinään.

Tänään pitäisi sitten koota itsensä ja pelata tolkusti sählyä. KYY-liiga lähestyy mitalipelejä ja viimeviikkoisesta täpärästä tappiosta huolimatta KJH on mukana välieräpeleissä.

Meidän tähtihyökkääjämme, armoton maalintekijä Jari se vaan mietiskelee pk-asioita Helsingissä, vaikka pitäisi olla ratkomassa KJH:lle mestaruuksia. Jarin lähdön jälkeen olemme joutuneet muuttamaan taktiikkaamme entistä puolustavammaksi. Harmi vain, ettei meillä ole oikein viimeistelijöitä niihin harvoihin maalipaikkoihin, joita lyhyissä peleissä aukenee.

Naispelaajien roolikin on muuttunut hitusen. Edelleen meidän tehtävämme on katkoa vastustajan syötöt, mutta nykyisin pelaamme paljon alempana kuin ennen. Aiemmin naispelaaja oli kärkikarvaaja, joka sitten hyökkäystilanteessa putosi vähän alaspäin. Pois haitolta, voisi sanoa. Nyt naiset on siirretty vasempaan laitaan.

Viime pelissä uusi rooli tuntui vähän oudolta. En usko, että Anukaan oli ihan sinut laiturin tontin kanssa. Illan peliin on ehkä tulossa myös Sanna, ja hänelle uusi paikka on vieläkin oudompi.

Mutta hyvin se menee! Voittihan Kärpätkin, vaikka ehdin välillä jo käydä lukemassa yhtä CoP-artikkelia alakerrassa.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer