Valkosipulinen minestronekeitto

Tein yrttistä minestronekeittoa Mitä tänään syötäisiin? -ohjelman ohjeen mukaan. Tietenkin piti vähän soveltaa kuten aina. Yrttisen tomaattimurskan korvasin valkosipulisella ja kasvisliemikuution kanaliemikuutiolla. Kirsikkatomaattien sijaan laitoin miniluumutomaatteja ja laitoin niitä kokonaisen rasian, koska jätin toisen pussin keittovihanneksia pois. Tuli ihan hyvää soppaa. Kannattaa kokeilla tätä pikaruokaa.

Minun sovellukseni alkuperäisestä ohjeesta:

400 g jauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
mustapippuria
1 l vettä
1 kanaliemikuutio
1 ps keittovihanneksia
spagettia
1 tlk valkosipulitomaattimurskaa
1 pkt miniluumutomaatteja
2 tl basilikaa

Jauheliha ruskistetaan kattilassa ja kuullotetaan sipuli. Lisää suola ja pippuri. Kaada kattilaan vesi ja lisää liemikuutio. Lisää keittovihannekset kiehuvaan keittoon, ja kun keitto jälleen kiehuu, pätki sekaan spagetti. Keittele, kunnes spagetti on syötävää. Sekoita joukkoon tomaattimurska ja tomaattilohkot. Mausta basilikalla ja tarkista suola. Jos keitto muistuttaa enemmän pataa, voit lisätä kiehuvaa vettä.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer