Laukkua etsimässä eikä mitään löydy

Hassu päivä. Silmälääkärissä vierähti melkein tunti, minkä takia myöhästyin lentokenttäkuljetuksesta. Taksilla kiiruusti kentälle, ja siksi en kerinnyt hakea käsilaukkua. Ei se mitään, siellähän niiitä pääkaupungissa myyvät.

Niinpä niin. Työpalaverin jälkeen raahustin neljä tuntia laukkua etsimässä. Liukkailla kaduilla töpöttelin ensimmäistä kertaa tänä talvena saappaissa, ja tietenkin sain jalat ihan puhki. Siksi piti ostaa kengät.

Ryysyjä läjittäin

Ihmettelin kovasti, miten täkäläiset kaupat laittavat tavaran esille. Stockmannilta alkanut kauppakierros jätti minuun suttuisen, jopa rääsyisen kuvan. Tavara oli sotkuisissa pinoissa, väärissä hyllyissä sikin sokin ja esillä ei juuri ollut esimerkkiyhdistelmiä.

Minunlaiselleni renttahelekulle pitää laittaa näytille pukeutumisvinkkejä eli yhdistellä paitaa ja puseroa, housua ja neuletta. Muuten ei äly riitä erottelemaan helmiä massasta.

Niinpä sitten kiersin kaupasta toiseen, kunnes viimeisillä voimillani raahauduin Sokoksen trikoopaitahyllylle. Kai kahdeksan euron peruspaitakin lasketaan shoppailuksi?

— Post From My iPhone

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer