Wikin naama kurtussa

Ehdittiin onneksi käydä koiranäyttelyssä ja saada hyvä tulos ennen kuin Wiki vilpertti intoutui tappelemaan. Nyt on Awan käsittelyn jälkeen naamassa neljä tikkiä ja koira sisähoidossa.

Wiki ja Awa ovat viime aikoina ottaneet kovasti yhteen, mutta mitään erikoista ei ole aiemmin sattunut. Awa tuli pari viikkoa sitten juoksuun ja koirahäkille ilmestyi naapurin Rambo päivystämään nättejä narttukoiria. Ehkä Rambon innoittamana Wikin ja Awan häkkitappelu johti tällä kertaa eläinlääkärireissuun ja antibioottikuuriin.

Awa nolona

Wiki voi itse asiassa paremmin kuin Awa. Wiki nukkuu sängyssä ja syö herkkuja, mutta Awa mököttää pihalla mökissä. Se ei kuulemma tule juttusille ollenkaan. Odottaa mökissä, että ruoka tuodaan häkkiin ja luikkii syömään vasta, kun ihmiset ovat poistuneet näköpiiristä.

Olin jo varma, että Awallekin on sattunut jotain, mutta kyllä se on kunnossa. On vaan niin nolona, kun tuli tapeltua ja ”pikkusisko” pääsi sisähoitoon. Tosin pikkusiskollakin taitaa olla jo vähän ikävä Awaa ja ulkoilmaelämistä, sillä niin innokkaasti se raplaa ovella, äiti kertoi.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer