3 156 vuotta maailmanrauhan hyväksi

Call of Duty Black Ops -peli julkaistiin 9. marraskuuta. Äsken sitä oli pelattu yhteensä 3 156 vuotta. Mitä jos sama aika olisi käytetty maailmanrauhan rakentamiseen, uusiutuvien energiamuotojen tutkimukseen, lääketieteelliseen tutkimukseen, mihin vaan?

Viidessä vuorokaudessa ehtisi tehdä melko paljon hyvää, jos kaikki CoD-pelaajat kantaisivat kortensa kekoon. Aiko iso keko siitä syntyisi. En minä moralisoi enkä halveksu pelaajia. Päinvastoin. Moni stressaantunut mieli saattaa rentoutua pelaten ja on aina parempi sotia virtuaalivihollista vastaan kuin purkaa kiukkuaan eläviin ihmisiin.

Tunti päivässä hyvää

Tätä kirjoittaessa maailmassa oli 7 060 511 965 ihmistä eli yli 7 miljardia. Reaaliaikainen väestölaskuri tikittää joka minuutti meitä lisää.

Mitä jos jokainen käyttäisi päivässä yhden tunnin toisen auttamiseen – lapset vähän vähemmän ja aikuiset enemmän? Siitä tulisi vielä melko paljon suurempi keko hyvää. 805 994 vuotta hyvää yhdessä vuorokaudessa!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer