Intensiivistä geotoimintaa

Geokätköilyvimma tuntuu olevan muuttolintujakin selvempi keväänmerkki. Yritin eilen lähteä lenkille, mutta jouduin kaksi kertaa kääntymään portaissa ja palaamaan kotiin. Meidän kätköpurkilla oli nimittäin niin aktiivista toimintaa, että piti palata raportoimaan siitä Ilkalle.

Yhtään loggausta ei kuitenkaan ole vielä tehty.

Sama meno jatkuu

Tänään meni herääminen vähän myöhään, ja kun lopulta lueskelin kahvikupin ääressä päivänlehteä, oli donitsimurunen mennä väärään kurkkuun. Kätköllä oli taas porukkaa. Ihmeteltiin Ilkan kanssa, mitä joku hiipparoi heikoilla jäillä, mutta tultiin siihen tulokseen, että kovassa tuulessa purkista lensi jotain jäälle. Pitää lukea sitten loggauksesta, mitä tapahtui.

Alkaa jo pikkuisen syyhyttää omankin kätköilyn aloittaminen talvihorroksen jälkeen. Levin reissullakaan ei ehditty käydä yhdelläkään purkilla.


Edit 18.4.2011

Täytyy sen verran korjata, että toinen porukka kätköllä olikin jästejä, jotka paiskasivat kätköpurkin rikki ja sisällön hujanhajan. Viimeinen kävijä oli ystävällinen kätköilijä, joka vain keräili kätkönjämät edellisen porukan jäljiltä. Ilkka kävi sitten vielä myöhemmin tarkistamassa, että kaikki on ok.

Nyt on ehditty aloittaa myös oma kätköily. Yksi on jo löytynyt.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer