Mix & Shake -proteiinibaari

Edelleen CrossFitista innostuneena olen tutustunut myös palautusjuomien maailmaan. Ongelma vain on siinä, että makuvaihtoehdot ovat melko niukat tällaiselle suklaata vieroksuvalle rosvittaajalle. Siinä kun tilaat neljä kiloa karmean makuista esanssiprotskua, alkaa makunystyröitä vähän kyykyttää.

Tuli mieleen irtokarkkikaupan ohi kävellessä, että miksi proteiinijauhevalmistajat eivät toisi joskus tuotteitaan esille suoraan urheilijoiden joukkoon kuntosalille. Kuopion CrossFittaajillekin varmasti kelpaisi, jos esimerkiksi viikon ajan olisi salilla maisteltavana erimakuisia ja koostumukseltaan erilaisia protskuja.

Urheilijan karkkikauppa

Tällainen proteiinibaari olisi ihan helppo toteuttaa, koska suomalaisethan ovat tottuneita irtokarkkikaupan asiakkaita. Isot purkit ja kauhat vaan tarjolle ja jauhot omaan purkkiin. Vettä kraanasta päälle ja sheikkaus.

Minä ainakin uskaltaisin kokeilla jotain eksoottisempaa makua, jos sitä ei tarvitsisi ostaa suoraan neljää kiloa tai edes kiloa. Isot purkitkin ärsyttävät kotona, jos jauhe jää makunsa takia käyttämättä eikä sitä oikein roskiinkaan raski heittää.

Maha kestää tai sitten ei

Protskubaarissa voisi testata myös erilaisia koostumuksia. Toisen mahalle ei kerta kaikkiaan käy halvin tuote, mutta joku toinen on ehkä turhaan ostanut kallista proteiinia vatsanpurujen pelossa.

Ehkä viikossa ei ehdi saada kokemuksia eri proteiinijauheiden vaikutuksesta treeniin, mutta mikä estäisi tekemästä proteiinibaarista pysyvää ratkaisua salille. Moni maksaisi kauhallisesta jauhoa 50 senttiä tai jopa euron, ja siihen hintaan valmistaja varmasti saisi omansa takaisin. Tai mikä estäisi kuntosalia tarjoamasta tällaista palvelua asiakkailleen.

Tästäpä vinkkiä Fastille, Fitnestukulle, Mass.fille ja mitä näitä nyt on.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer