Hiekkapuhallukseen

Tästä hirvenmetsästäjästä paljastui turhamaisista turhamaisin tyttötyttö. Kävin kosmetologilla ja vuosien taivuttelun jälkeen menin ja varasin ajan kasvojen hiekkapuhallukseen. Kutsuvat sitä myös mikrohionnaksi, mutta periaatteessa se on yhtä kuin hiekkapuhallus. Toinen vaihtoehto on hioa kasvojen arpia timantilla. Tuleekohan päästä yhtä terävä kuin kunnon puukosta, jos sitä hioo timantilla?

Kuun lopussa selviää, kumman käsittelyn naama lopulta saa. Onkohan minulle tulossa kolmenkympin kriisi?

Ostin Oulusta uuden takin. Myyjä kysyi, tuleeko se vanhojenpäivään. Sanoin hänelle, että vietin vanhojenpäivää jo 11 vuotta sitten. Taidan olla kolmikymppinen kakara…

Jotta ristiriidat eivät elämästä loppuisi, minusta taitaa sittenkin olla kasvamassa nainen. Ostin nimittäin maskuliiniseen hirvikämppään pölynimurin hintaan ekstrakallis 29 euroa! Imuri imee ehkä yhden hiekanjyvän tunnissa, mutta eipä meillä ole tälle syksylle ruuhkaksi asti muita metsästystehtäviä ollut.

Awa haukkui tänään ekaa kertaa hirveä jahtikauden aikana. Sitä ennen se haukkui muutaman kerran, mutta syyskuun viimeinen viikonloppu lopetti koko touhun.

Isä oli tänään etsinyt sille emän ja vasan pellolta ja testannut, osaako koira enää haukkua muuta kuin ikäväänsä ojan takana. Hienosti oli osannut!

Huomenna taas tositoimiin, vaikka sitten nenä vuotavana. Onpahan ainakin tälläydytty hirvenmetsästyksen arvoisesti. Ja lenteleehän se muru mussukkakin huomenna pohjoiseen!

PS. Opinko milloinkaan kirjoittamaan ilman turhia liitepartikkeleita?! En jaksa miettiä oikeinkirjoitusta, kun kirjoittelen niitä näitä tänne blogiin. Kauheaa:(

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer