Ruokaa, reseptejä ja rakkautta ruuanlaittoon

Mutustelin tuossa eilisen hirvisoosin tähteitä ja tuli mieleen, että pitäisi melkein kirjoittaa resepti talteen. Tännehän se onnistuu mainiosti!

Tykkään ruuanlaitosta, vaikka en mikään gourmet-kokki olekaan. Laittelen tavallista kotiruokaa. Minulla on melkein aina jokin hyvä resepti mielessä, mutta ei varmasti koskaan ole tullut sellaista hetkeä, että kaapeista löytyisi kaikki tarpeelliset ainekset reseptin suoraan toteutukseen. Usein käy vieläpä niin, että jokin aines pitää kohtapuoliin käyttää, jos meinaa säästyä ruokamyrkytykseltä ja sitten se aines lisätään ruokaan, luki reseptissä tai ei.

Niinpä minä sitten improvisoin ja varioin reseptiä surutta ruokakaapin senhetkisen sisällön mukaan. Joskus ruoka epäonnistuu, mutta yleensä ennemmin tai myöhemmin syntyy ihan syömäkelpoista perushuttua.

Nämä perushuttuohjeet ajattelin laittaa jatkossa tänne blogiin. En missään tapauksessa ota vastuuta mahdollisen hyödyntäjän a) omasta/perheen/koiran/naapurin koiran ruokamyrkytyksestä, b) keittiön palamisesta tai c) mistään muustakaan reseptini suoraan tai välillisesti aiheuttamasta mielipahasta/tuhotyöstä/epäonnesta/vatsanväänteestä/yms.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer