Mörönpelottelulihas

Kävin tänään salilla, vaikka kädet on vielä vähän kipeät. Jospa se todella on niin, että sillä se kipu lähtee, millä on tullutkin. Vetäisin alkuun ja loppuun kymmenen minuuttia crosstrainerilla, joten kestoksi tuli vähän normaalia pidempi kuntosalikerta eli tunti 22 minuuttia. Harjoitusvaikutus oli 2,5 ja keskisyke 113. Maksimi oli huima 170, mikä varmaan johtuu eilisestä sählystä. Ehkä keho oli vielä vähän rasitustilassa. Kilokaloreita paloi kivat 325.

Tein suurin piirtein samat liikkeet koko kropalle kuin Savonlinnassa paitsi, että tein vähän enemmän yläkroppaa, kun ei ollut mummoja häiriköimässä. Salilla oli vain pari hyvänpäiväntuttua ja heidän kanssaan vaihdoin pari sanaa. Ei minulla ole mitään plania salilla käynnille. Kunhan yritän etsiskellä kadonnutta motivaatiota liikkumalla vähän kaikilla tavoilla. Löin tänään jopa pari golfpalloa. Yksiössäni asuu varmasti golfpallomörkö, vai mihin pallot oikein katoavat? Kun käy salilla, ei möröt pelota. Ja jaksaa vaikka ajaa Ilkan uudella kelkalla. 😀

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer