KJH:n urakka käyntiin tasapelillä

Voitimme viime vuonna KYY-liigan mestaruuden puhtaalla pelillä. Nyt emme pääse ihan samaan, sillä liigan avausottelu päättyi tasan 5-5. Tuomari antoi pelata yliaikaa ja eiköhän AA survonut pallon väkisellä maaliin.

Oli todella omituinen peli. Vastustajajoukkueessa oli muutama tosi taitava kaveri ja muutama täys törppö. Ei ole hirmuisen kiva, kun 80 kiloa testosteronilla kyllästettyä lihaa jyrää päälle ja karjahtelee jatkuvasti solvauksia. Vitsi mikä tyyppi. Tuomari kehotti jo välillä rauhoittumaan, mutta ei uskaltanut antaa jäähyä. Pitää alkaa käydä kiivaampaan tahtiin salilla, jos meinaa noiden lihajässäköiden kanssa pärjätä.

Peli oli muutenkin outo. Ensimmäisen vaihdon jälkeen keuhkot rahisivat kuivasta sali-ilmasta ja kurkku oli kuin tulessa. Seuraavassa vaihdossa annoin jo maalisyötön ja taisin antaa toisen heti perään seuraavassa. Minulla oli tosi hyvä maalipaikka ensimmäisen erän loppuminuuteilla, mutta onnistuin jotenkin tuhrimaan sen. Sama valkohousuinen uuno karjui vaihtoaitiosta, että ei ne enää osu edes tyhjään maaliin, että nyt taittuu KJH:n selkäranka. En ole koskaan koko KYY-liigan historiassa kuullut, ja minäkin olen pelannut liigassa jo ainakin neljä vuotta, että miespelaaja karjuu naisille vaihtoaitiosta. Meillä ei miesväki oikein hyvällä sellaista katso. Emme kuitenkaan lähteneet kostolinjalle vaan erätauolla päätettiin, että hoidetaan tämä peli kotiin ilman sikailuja.

Toisen erän alkuun vastustaja tasoitti pelin heti kahteen kahteen. Ja seuraavasta aloituksesta minä helkkarin imbesilli tein heti oman maalin. Jari aloitti ja syötti minulle ja meillä on usein sellainen kuvio, että minä syötän heti alimmaiselle miehelle. Miika ei ollut vielä ihan hereillä ja niinpä pallo lirahti maaliin. Ja valkohousuinen nauroi räkäisesti vaihdosta. Niin räkäisesti, että seuraavasta aloituksesta Jari laukoi suoraan Karin syötöstä meille maalin.

Annoin vielä ainakin yhden syötön toisessa erässä ja sain kai anteeksi oman maalin, vaikka peli päättyikin tasatulokseen. Erityisesti olen tosi tyytyväinen siihen, että sain pari kertaa siltä ärsyttävältä tyypiltä pallon täysin tyylipuhtaasti. Kerran se inisi tuomarille, että minulla olisi ollut korkea maila. Ääliö. Olisiko minun pitänyt nousta tuolille ja huitaista sitä tyyppiä mailalla naamaan, kun itse sai koko ajan varoa hänen sohimisiaan. Tuomari oli fiksu mies eikä lähtenyt tyypin hapatukseen.

Vielä loppuhuudoissa vastustaja kutsui meitä sioiksi, joten todella akateemista käytöstä ylioppilaskunnan sählyliigassa. KJH:n pääsyvaatimuksiinkin jo kuuluu vähintään maisterin koulutus – tänäänkin mukana kaksi KTT:a ja yksi KTL – sekä siivo suu ja siisti käytös.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer