Torin alla jumissa

Olen juossut tänään paikasta paikkaan ja tehnyt välillä hakemusta Stanfordiin. Yllättävän kauan menee senkin veivaamiseen, vaikka voin hyödyntää vanhoja hakemuksia joiltakin osin.

Sain päähäni, että ehdin käydä passikuvassa ennen tiedekuntaneuvoston kokousta. Ajoin kaarallani torin alle parkkiin ja laukkua kaivellessani tajusin, ettei minulla olekaan rahaa. Kiltti setä palvelupisteessä uskoi, että kaikki se aika, joka sisääntulosta itkuun palvelupisteellä kului lompakon etsimiseen. En oikeasti itkenyt. Nauroin itsekin, että voi mikä ääliö minusta onkin tullut.

Noh, sitten takaisin Puijonlaaksoon, rahat mukaan ja uudelleen keskustaan. Sain kuvat, mutta nyt en millään ehdi hankkia kansainvälistä ajokorttia. Nyt on sitten mustavalkoisia tylsiä kuvia vailla käyttöä. Jos liimailisi niitä vaikka lyhtypylväisiin. Olen nimittäin aika rikollisen näköinen niissä.

Alkaa vähän väsy painaa silmiä ja mieltä. Huomaan unohtelevani asioita jatkuvasti ja sitten yllättäen mieleen tupsahtaa ihan jotain käsittämätöntä. Olen yrittänyt tehdä vähän listaa, mitä pitää muistaa ottaa matkalle mukaan, mutta melko varmasti unohdan jotain tosi tärkeää.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer