Merkinnät sähköisiksi

Oma muruseni osti minulle PC-PODin! Nyt saan kaikki treenit koneelle ja ehkä innostun taas kuntoilusta. Olen tsempannut viimeiset pari viikkoa itseäni hiihtämään ja salille ja kössiin ja sählyyn ja milloin mihinkin. Kuntoilu on alkanut tuntua ihan hyvältä, mutta juoksemaan en ole vieläkään uskaltautunut. Päivät vain katselen kateellisena ohi juoksevia lenkkeilijöitä. Niitä riittää täällä Savonlinnassa yllättävän paljon.

Kävin perjantaina sähläämässä oman laitoksen vuorolla. Tällä kertaa vältyin pahemmilta vaurioilta. Mitä nyt kerran sain mailasta suoraan kurkkuun. Pari hengityskertaa jäi väliin, kun henkitorvi jotenkin kramppasi, mutta ei siinä sen kummempaa. Peli jatkui taas parin minuutin kuluttua eikä illallakaan tullut edes mustelmaa. Siinä sitä olisi Ilkalle ollut selittämistä, kun olisin tullut kotiin kaula mustana.

Kävin viikolla pari kertaa hiihtämässä. Pikkaisen on tekniikka vielä hakusessa, mutta kyllä se sieltä löytyy. Nojanmaan kuntolatu oli ihan hyvässä kunnossa eikä siellä paljon hiihtäjiä näy. Olisinko näillä reissuilla yhteensä puolenkymmentä muuta nähnyt latua kiertämässä?

Hiihdossa olen saanut sykkeen pysymään mukavasti PK-alueella. Harjoitusvaikutus on pyörinyt 3,6:n tienoilla. Kössissä harjoitusvaikutus jäi 1,6:een. Kössin jälkeen selvisi, että olemme pelanneet turhan kovatasoisella pallolla ja ensi kerralla otamme pelivälineeksi aloittelijalle paremmin sopivan pomppivan pallon. Ilkka voi pelata aivan hyvin tällä nykyiselläkin, mutta minun pitää lyödä sitä niin lujaa, että vähäinenkin tekniikkani kärsii ja tulee paljon huteja. Ehkä ensi kerralla onnistun paremmin ja alan nauttia kössistä. Se vaikuttaa kivalta peliltä, mutta jotain siitä on tähän saakka puuttunut.

Kun Ilkka saa PC-PODin viriteltyä kuntoon, nämä blogi-merkinnät jäävät varmaan tekemättä. Pitää kirjoitella tänne enemmän tuntojaan kuin numeerisia harjoitusmerkintöjä. Urheilutuntemukset vaikuttavat suoraan myös väikkärin tekoon, joten siinä mielessä olisi hyvä kirjoitella niistä jotain. Tässä nyt vielä muutama puuttuva merkintä viime ja tältä viikolta.

24.1. Kuntosalicircuit tunti 27, syke 145/176, 565 kcal, harjoitusvaikutus 3,9.
25.1. Kävely 44 minuuttia, syke 115/143, 185 kcal, harjoitusvaikutus 1,8.
25.1. Sähly 56 minuuttia, syke 162/182, 446 kcal, harjoitusvaikutus 5.
28.1. Hiihto 52 minuuttia, syke 147/164, 353 kcal, harjoitusvaikutus 3,6.
30.1. Squash tunti 8 minuuttia, syke 110/140, 243 kcal, harjoitusvaikutus 1,6.
31.1. Hiihto 51 minuuttia, syke 147/166, 356 kcal, harjoitusvaikutus 3,7.
1.2. Sähly 53 minuuttia, syke 153/177, 391 kcal, harjoitusvaikutus 4,5.

Sählyssä olen alkanut löysäillä. :/ Numerot kertovat, että perjantainakin suorastaan laiskottelin, vaikka tuntui siltä, että pelasin kunnolla. Ehkä ensimmäiset parikymmentä minuuttia tuli pelattua löysästi, kun pelasimme aluksi toisen porukan kanssa yhdessä ja heiltä ei paljon luottoa meidän pelaajiin löytynyt. Sai aivan rauhassa seisoskella salin laitamilla.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer