Piikki pyllyssä

Voiko olla vanhapiika, vaikka onkin onnellisessa parisuhteessa? Minusta tuntuu, että välillä käyttäydyn kuin minulla olisi piikki takapuolessa. Pian se piikki kasvaa kokonaiseksi seipääksi, kun alkaa ärsyttää oma käytös. Niin kuin nyt esimerkiksi eilen illalla.

Olin päivällä litteroinut ja tehnyt muitakin omia hommia. Ilkka oli töissä yliopistolla. Ilkka söi lähtiessään, mutta minä skippasin ruuat ja skippasin samalla muutkin ateriat. Niinpä illalla oli niin hemmetinmoinen nälkä, ettei melkein kehdannut enää aloittaakaan syömistä. Jotain pientä pizzanpalaa mutustelin, kun Maisa soitti ja pyysi meitä pienelle kierrokselle paikallisiin kuppiloihin.

Kun verensokeri oli päivällä ehtinyt pudota tietyn rajan alle, olisi ollut parempi, jos olisin jäänyt kotiin. Olin varmasti tosi v-mäinen akka koko illan. En tajua, mitkä kuumat aallot tai pre-vaihdevuodet minulla on. Ärsyttää hemmetisti, että tässä kauniissa ja levollisessa kaupungissa minusta tulee hirviö. En vaan osaa olla se valoisa ja hymyilevä Outi, joka vielä ajoittain olen edelleenkin.

Eipä silti. On tainnut jäädä eväät syömättä tältäkin päivältä. Piti vain saada sanottua tämä asia, että voi taas tarttua töihin. Taisi tulla sellaista tekstiä, että kohta kadun ja deletoin koko jutun.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer