Hiihdosta hyvä mieli

Savonlinnassa paistaa upeasti aurinko. Hyvästä säästä piti ottaa kaikki ilo irti ja kävin reilun tunnin hiihtolenkillä. En pitänyt kiirettä vaan nautiskelin ja imin auringosta energiaa. Keli oli tosi hyvä, mutta vähän harmitti, kun tänne ei vieläkään ole tehty jäälatuja. Harmittaa, kun metsän siimeksessä puut varjostavat eikä naama saa aurinkoa koko lenkin ajan.

Tunti 23 harjoitusvaikutuksella 3,1 poltti kaloreita 490 kcal, joten nyt siemailen hyvällä omalla tunnolla kaakaota ja nassutan Lapin rieskaa. Rauhallisesta vauhdista johtuen keskisyke oli vain 135, vaikka maksimi nousi 172:een. Hurja maksimi johtuu siitä, että spurttasin ylämäessä ensin koululaisten ohi ja vielä toisen kerran yhden papparaisen ohi.

Ajattelin ottaa tavoitteeksi tälle keväälle 300 hiihtokilometriä. Se ei ole edes paljon, mutta hyvä tavoite tällaiselle kuntoilijalle, joka yrittää tehdä viikolla myös muuta kuin hiihtää. Tavoitteesta puuttuu tällä hetkellä sellaiset 270 kilometriä… Voi olla, etten ihan pääse tuohon, jos nielurisaleikkaus sattuu pahasti parhaiden hiihtokelien aikaan.

Soitinkin jo tänään leikkausajasta ja sieltä oli soitettu takaisin sillä aikaa, kun kiersin latuja. Nyt eivät taas vastanneet, mutta ehkä jo tänään selviää, milloin puukko heiluu.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer