Hymyillen neljänneksi

Niinhän siinä kävi, että tipahdettiin mitalisijojen ulkopuolelle KYY-liigassa. Karskien ja himokkaiden taival ainakin kilpasarjassa päättyi nyt tähän kauteen. Jos porukkaa vielä jaksaa kiinnostaa sählynpeluu ensi syksynä, KJH lähtee pelailemaan hupisarjaan.

12-14 tappiosta huolimatta pelistä jäi hyvä mieli. Oli mukava vastus eikä tarvinnut pelätä korkeita mailoja. Eivätkä nyt korvatkaan punoittaneet huuteluista. Iloista mieltä tietenkin lisää myös yksi tehty maali ja pari maalisyöttöä.

Hyvää peliä kiitteli myös vastustaja, Sail&Ski. Rehtiä pelaamista ja kannustusta puolin ja toisin, sanoivat.

Jos vielä muutaman kerran pääsisi pelailemaan jollekin vuorolle ennen kesää niin sittenpä sitä voisi laittaa mailan naulaan vähäksi aikaa.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer