Go Kärpät!

Kärpät voitti, JEEE!!!

The image “http://www.betterbetter.fi/Karpat.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

Käytiin eilen juhlimassa Kärppien erinomaisuutta ja Lipsasten synttäreitä Savonlinnan yöelämässä. Sattui hassu juttu, kun joku nuori nainen tuli vessassa kyselemään, että sinäkö olet täällä Ilkan kanssa. Eipä siinä sen kummempia. Myönsin olevani ja että olin juuri lähdössä pois. En jäänyt sen enempää asiasta haastelemaan. Olin vähän epäkohtelias, myönnetään.

Kovasti oli baarissa puhetta sählynpeluusta. Olisin tosi tyytyväinen, jos Savonlinnasta löytyisi sählyä harrastava naisporukka. Ei minusta mihinkään salibandyjoukkueeseen ole, mutta harrastelijasählyä tykkäisin pelata. Tai ei minua haittaisi, vaikka se olisi miesporukkakin tai sekasakki, kunhan vaan saisi läpsiä sählyä aina silloin tällöin. Harmi kun Topilla ei ole naisten kakkosjoukkuetta tai jotain harrastelijavuoroa.

Vaikka oltiin eilen kotosalla kolmen kieppeillä, nukuttiin tänään tosi pitkään ja nyt tarkoitan, että todella, todella pitkään. Kello oli melkein viisi, kun lopulta kammettiin itsemme sängystä. Voi olla, että tänään on vähän vaikea saada unta. En tiedä, mikä kumma meitä nukutti.

En ole pitkään aikaan kirjoitellut tänne mitään ruokajuttuja. Ihan samaan tahtiin olen kuitenkin evästä tehnyt. Olen vieraillut monien kotikokkien ruokablogeissa ja testaillut heidän reseptejään. Esimerkiksi nyt on jääkaapissa marinoitumassa Limepippurin kaalisalaatti. Alkuperäinen resepti on Valiolta, mutta Lime ja Pippuri ovat varioineet sitä. Tiistaina selviää, tuliko pöperöstä niin hyvää kuin Lime ja Pippuri väittivät.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer