Polaris Rush koeajossa

Käytiin Ilkan kanssa tutustumassa uuteen Polaris Rushiin. Rush on tosi kulmikkaan näköinen 600-kuutioinen Polaris – sanoisin jopa rumaksi – mutta alusta oli kerrassaan loistava. Iskunvaimennus tuntuu kiristyvän progressiivisesti niin, että pienet patit kelkka nielee sulavan pehmeästi ja isommissa töyssyissä alusta toimii kuin paraskin crossipeli.

Polaris RUSH 2010

Shiftin ja Ilkan uuden Dragonin jälkeen Rush on ainakin minun makuuni liian korkea. Puolitoistametrinen pätkä niin kuin minä joutuu tosissaan roikkumaan, jos meinaa saada kelkan kääntymään vauhdikkaammassa ajossa. Silti Rush oli melko ketterä. Ehkä istumakorkeus sai sen tuntumaan vähän kiikkerältä, mutta kai siihenkin tottuisi.

Tukkona crossiradalla

Rushia sai testata Kerimaan crossiradalla. Ei ihan paras paikka tytöntyllerölle testiajeluun. Takaraivossa jyskytti koko ajan, että nyt ei passaa mokata. Kädet täristen köröttelin pari kierrosta ensin jäykemmäksi säädetyllä versiolla ja sitten yhden kierroksen löysempialustaisella. Löysempi oli tietenkin minulle paljon parempi, mutta en suoraan sanottuna kehdannut ajaa sillä kierrosta enempää. Hävetti niin paljon olla toisten tientukkona.

Ilkka surruutteli sitten sitäkin rivakammin. Mies vaikutti ajelun jälkeen ilmeisen tyytyväiseltä, vai mitä sanot alla olevasta videosta…

Lisää videoita löytyy YouTubesta ja tässä muutamia kuvia.

[flickrset id=”72157615662311015″ thumbnail=”square”]

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer