Wiki on erittäin hyvä

Uusi ura koiran esittäjänä urkeni, kun osallistuimme tänään Wikin kanssa koiranäyttelyyn Kajaanissa – molemmat ensimmäistä kertaa. Wikiä pelotti niin hirveästi, että häntä taipui jalkojen väliin ja isän piti välillä kantaa koiraa väkijoukossa.

Karjalankarhukoiria oli yhteensä 21, joista yksi ei ilmestynyt paikalle. Onneksi saatiin olla Wikin kanssa kahdestaan junnu narttujen kehässä. Kehä oli ihan liian pieni, mutta siitä huolimatta Wiki juosta tepsutti oikein kivasti. Korkeus oli 52 senttiä eikä hampaissakaan ollut mitään vikaa. Kuono-osa saisi kuulemma olla syvempi ja luonne oli vähän pentumainen.

Olen tosi tyytyväinen tulokseen. Laatuarvosana oli erittäin hyvä ja sijoitus luokan ykkönen, kun muita ei ollut. Meni oikein hienosti – Wikillä paremmin kuin emännällä.

— Post From My iPhone

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer