Pompotusta ponilla

Kirsi oli fiksu ja oli ottanut sunnuntain estekisaan kännykän. Outit ovat erityisen fiksuja, koska yksi sellainen suostui kuvaamaan Kirsin kännykällä minunkin pompotteluni. Ei tämä ehkä ihan oppikirjamaista hyppelyä ole, mutta ihan hyvä suoritus tällaiselta rautakangennotkealta, seniililtä vanhusratsastajalta.

Ensin ensimmäisen kierroksen ristikot. Huomaa, että muistin radan ihan oikein!

Ja sitten toisen kierroksen hurjan suuret esteet. Toinen sija varmistui kolmannen ja neljännen esteen välisellä tievalinnalla.

Ehkä videolta löytyy syy siihen, miksi Pilkku ei enää eilisellä normaalilla ratsastustunnilla ollut niin kovin yhteistyöhaluinen. Oli hurjan rankka tunti. Jatkuvasti tehtiin väistöjä ja taivutuksia joka suuntaan. Avoa ravissa ja laukassa, sulkua ja pohkeenväistöä ravissa, laukkasiirtymisiä ja tunnin lopuksi käsittämättömän vaikeita puomeja pääty-ympyrällä.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer