130 löytöä – jiihaa!

Meinasin perjantaina blogata 100. kätkön löytymisestä, mutta myöhästyin. Tänään tilille napsahti jo 130. löytö, joten aika haipakkaa kerättiin 30 kätköä. Siihen meni siis  perjantai-ilta, lauantai, sunnuntai ja vielä tänään saldo kasvoi kolmella. Kaiken kaikkiaan olemme löytäneet huimat 66 kätköä viimeisen yhdeksän vuorokauden aikana!

Meillä oli Ilkan kanssa tavoitteena tänä kesänä 100 löydettyä kätköä, joten nyt ollaan reilusti yli tavoitteen. Virallisesti kesä kai loppuu huomenna. Jos tässä malttaisi pitää taukoa kirjoitushommista, voisi vielä muutaman ehtiä ennen syyskuuta.

Korkeuksista siltojen alle

Geokätköily on ihan mielettömän hauskaa! Lauantaina meillä oli mukana geoperhe ja meidän iskäkin kirmasi Muhoksella sillanrakenteisiin nuoruuden innolla pelkän pakasterasian perässä! Kaikkein mukavimpia kätköjä ovat ne, joita joutuu vähän etsiskelemään. Perjantaina ryömin Asta-myrskyn kaatamien puiden alle ja sotkin kaikki päällysvaatteet. Piti oikein kurvata takaisin kotiin vaihtamaan vaatteet, mutta hauskaa oli.

Uusikaan vaatekerta ei pitkään pysynyt puhtaana. Matkalla Utajärvelle sorsametsälle piti vielä möngertää kaiken maailman laavuilla ja lintutorneissa taskulampun valossa. Lintujenkatselutornissa Ilkka esittelikin sitten kiipeilytaitojaan. Meillä on ihan hyvä kätköilytiimi. Ilkka kiipeilee puihin ja rakenteisiin, minä ryömin siltojen ja puiden alla!

Savonlinnan viikon aikana ratkaisin iltapuhteina kolme paikallista mysteerikätköä ja ne ne vasta kivoja on! Tuntuu niin kuin olisi itse Hercule Poirot – maailman paras salapoliisi. Nyt olisi työn alla yksi Kakuro, joka pitäisi ratkaista ennen kuin Kakuro Challenge -kätkö aukeaa. Väitöskirjalle on ilmestynyt kova kilpailija!

Lisäys 14.9.2010

Geokätköily on imaissut meidät nyt niin pahasti mukaansa, että tänä aamuna löytöjä oli jo 167. Ehkä tänään päästään jo yli 170 löytöön. Edellä mainittu kakurokin on nyt kohdannut ratkaisijansa.

Varustelu on lisääntynyt sen verran, että molemmille on ostettu kumisaappaat, autoon kuminen matto kurakengille ja muovipussillinen tulevia kätköpurkkeja odottaa Prismalta kassillista silica-geeliä. Aiemmista hankinnoista maastokelpoinen auto ja tehokkaat taskulamput ovat saaneet haasteellisia hommia viime päivinä. Tärkein ja kaikkein hinnakkain hankinta pelkkää geokätköilyä silmällä pitäen – auto sentään hankittiin muista syistä – on tietenkin Ilkan silmäterä eli kunnollinen gepsi.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer