Jääteetä kahvinkeittimellä!

Voi mikä onnenpäivä! Sain ison paketin Dolce Gusto -kapseleita! Nyt on mistä sumpit keittää. Uutena makuna kaappiin tulivat Mocha ja  Cafe au lait, johon ensi kosketus oli mukavan kotoisa. Ei ollut liian makeaa iltapäiväkahviksi.

Todellinen löytö on kuitenkin persikanmakuinen jäätee. Voi äly! Kahvinkeitin, joka keittää kylmää teetä! Olen melkein yhtä ihmeissäni kuin aiemmin tänään, kun huomasin, että EBSCOhostissa on akateemisia artikkeleita saatavana koneluettuina mp3-versioina.

Ohjeen mukaan lasiin pitäisi nakata jääpaloja, ja vasta sitten loruutella ”kylmät teet”, mutta minä oikaisin jääpalojen kohdalla. Eihän tuo ehkä ihan kesähelteissä vilvoittavaa jääteetä ollut, mutta kyllä teki gutaa tunnin vesijuoksu- ja uintipyrähdyksen jälkeen.

Olen minä melko maalainen, kun tykkään tuosta pikkuruisesta kahvinkeittimestä. Ympäristörikollinenkin taidan olla, kun keittelen päiväkahvini kapseleista. Sivistyneet ihmiset keittelevät kahviaan tunti tolkulla ja sitä varten testailevat satoja kahvilaatuja. Minä se vaan nakkaan keittimeen muovisen kapselin ja lorautan vettä kannuun, ja kohta jo maiskuttelen kelpo kahvilla kotosalla. Siinä ei kerkiä kissaa sanoa!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer