Muistilappu wordiin?

Luen parhaillaan yhtä melkoisen hyvää gradua, josta minun pitäisi antaa kommenttini pikapuoliin. Sain gradun liitetiedostona, ja koska olen muutenkin pyrkinyt eroon printeistä, luen gradua koneelta. Nyt ongelmaksi on tullut muistiinpanojen tekeminen.

Tähän on varmasti jokin ratkaisu olemassa, mutta en keksi sitä nyt yöllä. Olisipa kätevä, jos saisi liimattua post-it -lapun tekstidokumenttiin. Silloin kommentin voisi kirjoittaa suoraan siihen, ja gradun tekijä voisi sitten ratkaista, huomioiko sen vai ei. Nyt pitää joko kirjoittaa sähköpostiin, miltä sivulta asia löytyy ja mitä siitä kommentoi, tai kirjoittaa kommentti suoraan tekstiin ja merkitä se niin, että tekijä varmasti huomaa ainakin poistaa ylimääräiset töherrykset. Voisihan sitä käyttää alaviitettäkin, mutta se on liian monimutkaista.

Gradut ja väikkärit ovat liian pitkiä dokumentteja käsiteltäväksi koneella. Tykkään kirjoittaa muistiinpanot ja kommentit suoraan tekstikohtaan paperin laitaan, mutta miten se tehdään sähköiseen versioon? Liimaanko post-it -laput kannettavan näyttöön;) Powerpointissa on jokaiseen slideen liitettävä notes-mahdollisuus, mutta onko sellaista wordissä? Ilmeisesti joissakin outlook-versioissa on, mutta sitä en edes käytä.

Osaan tehdä elämäni vaikeaksi, vai?

2 comments On Muistilappu wordiin?

  • Kävisikö Lisää -> Kommentti. Löytyy ainakin Word 2003 versiosta…

  • Kiitos Markus. Kokeilin jo tätä ja havaitsin hyväksi. Kannattaa näköjään kertoa pienistäkin ongelmistaan niin saa apua.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer