Silkkiturpa

Hevostyttöinä puhuttiin kavereiden kanssa aina silkkiturvista. Nyt minulla on itselläni sellainen, ei hevonen vaan silkkinen hipiä. Kävin timanttihionnassa Oulussa. Tuli aivan ihana iho! Voi kunpa tämä silkin tuntu kestäisi pidempään…

Operaatio tuntuu ja kuulostaa vähän hassulta. Siinä käytetään hammaslääkäristä tuttuja instrumentteja. Ainoa ero on se, että timanttihiomalaikka on yhdistetty imuriin. Kasvoilla ei tunne lainkaan hiontaa, mutta imurin tuntee. Ihan kuin joku imuroisi naamaria mehupillillä!

Iho pingotetaan sormien väliin ja sitten hyrryytetään mehupilli-imurilla pieniä alueita ristiinrastiin. Iho rullautuu kaarelle pillin sisään, jossa timantti hioo kuolleen solukon pois. Imuri imee ihohiput sisäänsä. Kun imuri irtosi kasvoista, kuului aina sellainen hauska plop.

Kosmetologi hioi ensin kaulan ihoa ja sanoi, että imuri voi tehdä kaulalle pienen pieniä fritsuja. Heh, siinäpä sitä olisi Ilkalle ja mummolle selittämistä:) Minulle ei onneksi tullut mitään jälkiä.

1 comments On Silkkiturpa

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer