Jouluretkellä Savonlinnassa

Käytiin kinkun syönnin lomassa vähän ulkoilemassa pikkupakkasessa – oli vain 28 astetta pakkasta! Tänään ei paistanut aurinko, mutta muuten luonto näytti erityisen kauniilta.Kuvakollaasi löytyy täältä.

Parasta koko reissussa oli se, että heti kotona katoimme pöydän ja laitoimme ruuat valmiiksi ja sitten kylpöä ropsutimme vastoilla oikein pitkän kaavan mukaan niin, että jäätyneinkin kankku hohti kuumuuttaan.

Pukki kävi jo

Saunan jälkeen söimme joulupäivällisen. Pukki oli kai käynyt ulkoilureissumme aikana, kun löytyi lahjakassi porstuasta.

Nytpä on hyvä uudessa unipuvussa ja villasukissa katsella leffoja Ilkan joululahjaksi ostamasta blu-ray -soittimesta ja siemailla Irish coffeeta. Uusi Dolce Gusto -keitin kiehauttaa niin mainiot espressot, että suu menee ihan sipuliksi!  Ja jos kahvidrinkki ei maistu niin senkun vaan ottaa viinikaapista punkkupullon ja siemaisee siitä siivut.

Nyt toivotamme Ilkan kanssa yhdessä oikein rauhallista ja mukavaa joulua perheenjäsenillemme ja ystävillemme.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer