Pakkanen musertaa

Viimeviikkoinen SEFE-päivien reissu veti mielen synkeäksi. Reissussa oli ihan kivaa, ei siinä mitään, mutta sen jälkeen ei ole huvittanut kuntoilla. Mieliala aaltoilee näköjään niin kuin pahimmissakin kaksisuuntaisissa mielialahäiriöissä.

Huuli meni mutrulle siksi, että päätin SEFE-päivien iltaohjelmassa tipattoman tammikuuni, ja söin viinin kanssa. Pari tai no okei, kolme lasia viiniä teki sen, ettei seuraavana aamuna tehnyt mieli lähteä testaamaan hotellin juoksumattoa. Jo aikaisemmin olin korvannut pakkasen takia yhden lenkin lumitöillä katolla. Sitten jäi väliin sunnuntain pitkä lenkki, mutta sen kyllä kävin juoksemassa maanantaina. Ja vaikka vielä tiistainakin kävin pakkasessa sauvakävelemässä, nyt olo on kuin kaikki työ olisi mennyt hukkaan.

Täällä minä vain olen istunut sisällä ja katsellut ihanan aurinkoista ulkoilukeliä ikkunasta. Tai kävelinhän minä torstaina ekonomien kokoukseen ja tänään kauppaan, mutta niistä ei ole kuntoilumielessä mitään hyötyä. Harmittaa.

CeBIT-bloggaaja

Sain eilen kuulla, että pääsisin CeBITiin bloggaaja-statuksella. Siinä ei ole mitään ihmeellistä, mutta CeBITissä olisi. Viime vuonna kävin siellä ensimmäistä kertaa, ja reissu oli tosi mielenkiintoinen. Tällaiselle meikäläisen tasoiselle tekno-wannabeelle messuilla ei ole tarjota muuta kuin kiinalaisia härpäkkeitä, mutta Ilkan kyljessä pääsin tutustumaan tosi hienoihin uusiin ideoihin. Ilkka tuntee kentän niin hyvin, että bongaa satojen ellei tuhansien messuständien joukosta helmet.

Mutta CeBITissä olisi kuntoilijalle mielenkiintoinen testauspaikka CeBIT RUN. Siinä juostaan 1-6 kertaa kolmen ja puolen kilometrin mittaista lenkkiä messuhallien läpi. Viime vuonna ehdin nähdä muutaman kilpailijan ja juoksu näytti tosi kivalta. Olisi hienoa juosta CeBITissä. Sitä ei moni tyttö tai poika teekään.

Taitaa kuitenkin jäädä Saksan keikka väliin. Majoitus on näin myöhään kiven (veneen) alla ja lennotkin taitavat olla vähissä. Pitänee katsoa konferenssiesitykset netistä, ja blogata niistä kotona. Ehkä kuitenkin käyn juoksemassa viikon päästä keskiviikkona kympin ihan kunnon vauhtia. Jos siis virkistyn tästä matalapaineesta.

Minä oon niin huono!

3 comments On Pakkanen musertaa

  • Höpöhöpö, Outi! Muutama väliin jääny lenkki mitään meinaa. Pidä hyvällä omallatunnolla pakkastaukoa ja sit taas uudella innolla radalle – menee liikkumisesta maku jos alkaa syyllisyyttä potea.

    Tsemppiä :)!!

  • Damn. No mutta, kun pakkanen hellittää, pääset hommiin! Jo 10 000 askelta päivässä nostaa kuntoa ja sitähän tulee kun tekee yksistään tehokkaasti kotihommia! Pienikin asia on aina eteenpäin. Ja elämästä kannattaa yrittää nauttia. Esim. siitä, että on aikaa katsella ikkunasta kaunista pakkassäätä. Se on lepoa ja ihmiselle elintärkeää. Relax!

  • Niinhän se tietenkin on, jos järjellä ajattelee. Taitaa kuulua perusluonteeseeni, että pienisti murheista kasvaa joskus jäävuoren kokoisia. Sulaapa ne jäävuoretkin! Katselin jo uusia lenkkarimalleja, joten eiköhän tämä tästä.

    Kiitos tsemppauksesta! 🙂

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer