Kampuskissa karkuun

Täällä Saint Marysissä on akateemisesti kouluttautunut kampuskissa nimeltään Carlton. Luulin, että kissa on pelkkä myytti, kunnes tänä aamuna kävelin yliopistolla ja törmäsin suoraan Carltoniin. (Huom. tämä tapahtui oikeasti eilen, mutta minulla oli netin kanssa vaikeuksia, enkä voinut julkaista artikkelia aiemmin.)

Ilmeisesti kissa on opetellut suomea, sillä ihan hyvin se ymmärsi, kun kysyin, halusiko se ulos. Halusi. Ja minä päästin.

Tuosta videosta voisi ehkä päätellä, että Carlton osaa laittaa oven kiinni, mutta se menee kylläkin automaattisesti…

Kuulemani mukaan Cartlon pötköttelee milloin missäkin kampuksella päiväsaikaan ja menee illaksi kotiin. Se on tervetullut kissa niin proffien työhuoneisiin kuin kirjastoonkin. Suomessa moinen ei tulisi kuuloonkaan!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer