Levin parhaat

Paluu arkeen on koittanut, mutta nyt on aika järjestellä Flickrissä kuvia ja videoita. Suurin osa videoista odottaa edelleen editointia ainakin lyhyemmäksi, mutta eiköhän sieltä Flickristä jotain löydy. Flickr-kuvien täggäys, kuvatekstien kirjoittaminen ja henkilöiden nimeäminen vievät ihan tuhottomasti aikaa. Hermo oli mennä jo muutaman kuvan jälkeen.

Kävin Levillä viimeksi vuonna 2001 ja sen jälkeen Levistä oli kasvanut pieni kaupunki. Vuodepaikkoja löytyy tätä nykyään 23 000, ja ravintoloita on varmasti kymmeniä. Pitääkin tällä viikolla kirjoittaa kynä sauhuten arvioita TripAdvisoriin.

Testaan tässä samalla uutta lisäosaa. Toivottavasti slideshow toimii.

[slickr-flickr tag=”bestoflevi” items=”20″ type=”slideshow” captions=”on” descriptions=”on”]


EDIT 7.4.2011 Eihän se toimi enää wp:n päivityksen jälkeen. Odottelen päivitystä lisäosaan. Malttia.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer