Edetään varovaisin askelin

Hevostelu tuntuu edelleen kropassa. Kävelin tänään töistä kotiin, kun Ilkka lähti autolla työmatkalle. Sää oli mitä mainioin, mutta meno oli silti melkoisen vaivalloista. Ei kestä ottaa kovin pitkiä askeleita vaan pitää edetä varovaisesti pikku askelin.

Eilinen sähly oli tuskallista, mutta onneksi tuli sentään yritettyä. Jos en olisi mennyt sählyyn, olisin ollut tänään vieläkin surkeammassa kunnossa. Jalat ovat menossa selvästi parempaan suuntaan, mutta tänään hevosvoimat iskivät vatsalihaksiin.

Sinänsä on positiivista, että kertyneen laardikerroksen alla ilmeisesti on kuin onkin vatsalihaksisto, joka nyt kipuilee. Ratsastuksessa keskivartalo joutuu hommiin, kun pitää myötäillä hevosen liikkeitä ja toisaalta antaa painonsiirroin myös käskyjä.

Olen kuitenkin jo niin vetreässä kunnossa, että varasin tänään uuden tunnin. Ensi maanantaihin mennessä kaikki kivut ja kolotukset ovat tipotiessään!

Site Footer