Untorock villitsi Utajärvellä

Laitettiin Ilkan kanssa oikein komiasti jalalla viikonloppuna. Utajärven ainoa oikea tapahtuma teki paantuneimmistakin nörteistä tai poppiprinsessoista rokkikukkoja.

Oli mukavaa – tosi mukavaa. Perjantain osalta meidän rokki jäi aikomukseksi, kun molemmat nukahdettiin saunan jälkeen sohvalle. Lauantaina saatiin isä ja äitikin houkuteltua mukaan. Koukkasimme ensin Sellin baariin, jossa Suvi ja Jarkko seurueineen pitivät älämölöä.

Untorock 2009

Parin pussauskuvan jälkeen matka jatkui jäähallille.En ole ihan varma, kumpi oli parempi Irina vai Sweet Freaks. Irinan biiseistä en tykkää, mutta lavaesiintyminen oli vakuuttavaa.

Untorock 2009

Toisaalta Sweet Freaks soitti tuttuja cover-biisejä eikä esiintymisessäkään ollut moittimista.

Untorock 2009

Molemmat saivat ihmiset joraamaan niin, että hiki virtasi ja kansa sai nauttia hyvällä omalla tunnolla virvokkeita.

Untorock 2009

Vaikka Untorock houkuttelee jostakin kumman syystä hyvän esiintyjäkaartin vuodesta toiseen Utajärvelle, parasta on kuitenkin se, että tapaa kerran vuodessa niitäkin kavereita, jotka ovat lentäneet maailmalle. Nyt tuntuu, että se, joka on lentänyt, olen itse asiassa minä. Koska käyn nykyisin aivan liian harvoin kotona, tapaan kavereita tosi vähän. Suvia moikkasin viimeksi jouluna ja Satua en ole tavannut kuin kesällä viimeksi!

Onneksi siis on Untorock – jos missään niin siellä sitten huudetaan toisten korviin kuulumisia ankaran rock-jytkeen yli!

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer